همزمان با اولين سالگرد شهادت شهيد تهرانيمقدم
بازگشت ثريا با " صعود" پدر موشكي ايران
مستند صعود با نگاهي به زندگي علمي شهيد حسن تهراني مقدم، روايتي متفاوت از تاريخچه موشکي ايران خواهد داشت.
در اين مستند براي اولين بار به نقاط عطف تاريخچه موشکي ايران از جمله موضوع خرابکاري نيروهاي ليبي در سکوهاي پرتاب موشکي ايران و چگونگي عبور از اين بحران در دوران دفاع مقدس پرداخته مي شود و با بيان خاطرات آن زمان برگه تازه اي از تاريخ موشکي ايران و مجاهدت شهيد مقدم و يارانش ورق مي خورد.
همچنين فعاليت هاي علمي و برخي از دستاوردهاي مهم علمي اين شهيد به خصوص در سالهاي اخير از جمله دست يابي ايران سوخت جامد و موشک هاي بالستيک با بردهاي متوسط و بالا اشاره نمود
ايشان در 21 ابان سال گذشته در ايام عيد غدير خم درپي يک حادثه در محل آخرين پروژه موشکي خود به همراه 35 نفر از همکارانش در سازمان جهاد خودکفايي سپاه به شهادت رسيد.
سردار مقدم به عنوان پژوهشگر دانشگاه امام حسين(ع) و مسئول سازمان جهاد خودکفايي سپاه بود که در دوران خدمت خود خدمات ارزشمندي بجاي گذاشت.
همچنين از ديگر قسمت هاي اين مستند مي توان به اموزش نيرو هاي ايراني در سوريه اشاره داشت. راوي در قسمتي از اين مستند مي گويد که " ... به عربي مقدم مي شود سرهنگ. ما وقتي صدا مي زديم مقدم همه تعجب مي کردند که يک بچه ريزه ميزه چطوري شده سرهنگ!!..."
در اين مستند بعضي از تصاوير پرتاب موشک براي اولين بار به نمايش در مي آيد همچنين در جاي جاي مستند تکه فيلم هايي ناب از شهيد طهراني مقدم به نمايش در آمده است که براي اولين باري پخش مي گردند و نمايشگر عظمت و بزرگي اين شهيد عزيز مي باشد.
اين مستند کاري است از برنامه ثريا -ديدباني براي پيشرفت ايران- در گروه اجتماعي شبکه يک سيما مي باشد که روز چهارشنبه 17 آبان ماه ساعت 19:40 ازاين شبکه به روي آنتن خواهد رفت.
برنامه ثريا در سري اول خود که در 20 قسمت به نمايش در آمد به بررسي و ديدباني پيشرفت کشور در حوزه هاي مختلف پرداخت و تلاش نمود. سري جديد اين برنامه که از دهه اول آذر ماه به روي آنتن خواهد رفت و به گفته محسن مقصودي، تهيه کننده اين برنامه، پخش اين مستند 60 دقيقه اي مقدمه اي است براي شروع سري جديد برنامه ثريا که پيشي کشي است به روح بلند شهداي علم و فناروي کشور عزيزمان. مقصودي افزود در سري جديد سعي شده علاوه بر حفظ جذابيت هاي قبلي، تغييراتي در شکل و ساختار برنامه داده شود. وي اظهار اميدواري نمود که اين برنامه بتواند با نشان دادن نقاط قوت وضعف علم و فناوري کشور، ديدباني مناسب براي پيشرفت ايران باشد.