در برنامه امشب ثريا 15 آذر خواهيد ديد
براي اولين بار پخش تصاويري از داخل زير دريايي هاي ساخت ايران
ناگفته هايي از ساخت اولين ناوشکن ايراني
در برنامه اين هفته ثريا شاهد بخش هاي ديگري از توانمندي ها و دستاوردهاي نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران خواهيم بود.
دوربين ثريا در اين برنامه با سفر به كارخانه هاي ساخت ناوشكن سهند، تصاوير جالبي از نحوه ساخت و توليد اين ناوشكن ايراني تهيه كرده است. سهند پس از تجربه ساخت جماران كه 12 سال به طول انجاميد در زمان باورنكردني، يك سال به آخرين مراحل ساخت خود رسيده است. «شهر شناور» نام مستند ديگري از گروه هاي مستند ساز برنامه ثريا است كه با ناوشكن جماران سفري به دريا داشته اند و ضمن معرفي اين ناو شکن و قست هاي آن تلاش مي شود از چند و چون زندگي در آن مطلع شوند. در قسمتي از اين مستند يکي از کارکنان ناو در خاطره اي از تولد فزرندش در حين ماموريت به خليج عدن مي گويد:«که مرد غرور دارد و سخت گريه مي کند اما وقتي بهم خبر تولد فرزندم را دادند ... .»
اولين تصاوير از درون زير دريايي غدير
همچنين در برنامه چهارشنبه شب ثريا، شاهد پخش تصاويري از داخل زيردريايي غدير خواهيم بود كه حاصل تلاش سازندگان برنامه در تهيه گزارشي زيبا از درون اين زيردريايي است. غدير اولين زيردريايي ايران است كه كاملا به دست متخصصان داخلي ساخته شده و دو فروند از اين زير دريايي در هفته گذشته طي مراسمي براي استفاده عملياتي به ناوگان نيروي دريايي پيوستند.
مستند يونس ديگر مستند بيست و دومين قسمت برنامه ثريا است كه در آن دوربين ثريا همراه زير دريايي هاي ايران به دريا رفته تا مخاطبانش را با پيچ و خم هاي زندگي سخت در اين زير دريايي آشنا كند. در قسمتي از اين مستند يک از کارکنان در پاسخ به اينکه اينجا کجاست مي گويد: «اينجا مثل يک آهنرباي بزرگ است که آدم را به خود مي کِشد.»
گزارشي از برخي فعاليتهاي آموزشي نيروي دريايي در شمال كشور نيز از ديگر قسمتهاي ثريا خواهد بود كه در آن بينندگان با دانشگاه نيروي دريايي امام خميني(ره) نوشهر و دانشجويانش آشنا خواهند شد.
همچنين ميهمانان اين برنامه ثريا امير غلامزاده و امير زميني از فرماندهان موفق نيروي دريايي ارتش خواهند بود که به تشريح دستاوردهاي نيروي دريايي مي پردازند.